Omidute

May 20th, 2012 Florentina Posted in Macro/close-up | 5 Comments »

5 Responses to “Omidute”

 1. Superbe astea cu omizi! Inteleg acum ce ziceai ca ne vom bate in bokeh!!
  Mie imi plac mai mult ale tale!!

 2. Florentina Says:

  🙂 Mor dupa astea cu bokeh si ma tot gandesc la solutii cum sa-l obtin si in timpul zilei, nu numai dimineata :D. Pai cred ca faza asta ne face sa fim mai buni. Cand vedem la altii ca fac ceva mai bine ca noi…In cazul asta nu este adevarat. Sunt foarte reusite si ale tale; mereu ti-am spus…Dar daca vrei tu…hai sa ne luam la intrecere. Propune un subiect si-o tema, dar in wk, ca atunci am timp…si sa vedem ce iese :))

 3. Florentina Says:

  :). Eu ma tot gandesc cum sa-l obtin si in timpul zilei nu numai dimineata..
  Faza asta ca vedem la altii poze mai bune ca la noi, cred ca ne ajuta sa evoluam, sa-i ajungem si eventual sa-i intrecem.
  Asa ca iti propun sa te gandesti la un subiect, o tema, sa stabilm tema pt un wk pt ca atunci am timp s-o fac si sa ne luam la intrecere :D. Astept propuneri :))
  Deci..cu bokeh, nu cu altceva 🙂

 4. Pfuai… Greu ce vrei tu! Ma tem ca n-am ajuns inca la nivelul in care sa imi propun o tema,apoi sa merg la fotografiat si sa reusesc ceva cat de cat acceptabil! 🙁
  Mai ales la insecte, ies ca la vanatoare, sunt pregatit pentru orice si la sfarsit imi sortez captura. 🙂

 5. […] ce nu, să încerce să câștige pachetul de cărți de joc. Așadar, Alex, Adrian, Sandu Ionuț, Florentina, Rose, Diana,  vă aștept părerile sincere cu mare […]

Leave a Reply