Bun venit in lumea mea!

Sunt Florentina Rafaila si va urez bun venit in lumea mea!

Echipamentul cu care lucrez este format din : Canon 60D //  Canon EF 100mm, f/2.8 USM, macro // Canon EF 70-200mm, f/4 L // Tamron 17-50mm, f/2.8 // Canon EF 50mm, f/1.4 //Tuburi de extensie macro // Canon 430 EX //Canon MR-14 macro// Filtre //Lensbaby Composer Pro// Cateva obiective M42//

Daca doriti sa comunicam, va rog sa-mi scrieti la adresa f l l o r y  at  g m a i l  dot c o m.

COPYRIGHT

a. Toate drepturile rezervate.

b. Sunt interzise copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului www.galerie-foto.ro

c. Este interzisa folosirea sub orice forma a imaginilor de pe acest site fara un acord intre utilizator si proprietar pe baza unui contract de cesiune a dreptului de utilizare.

d. Nicio imagine, nicio parte a site-ului sau grafica ce apartine site-ului nu poate fi copiata, modificata, republicata sau utilizata in orice alt mod decat cu acordul expres al proprietarului.

e. Orice utilizare neautorizata a informatiilor din acest site fie ca sunt fotografii, grafica, texte este supusa legilor in vigoare din Romania si va fi sanctionata ca atare.