Lauda

September 25th, 2018 Florentina Posted in foto bokeh, Macro/close-up | No Comments »

de sine nu miroase a bine. Da’ io ma laud cu un premiu, nu cu mine :)). F64 a organizat un concurs pe pagina sa de Facebook, concurs numit #aparatelevorbesclaf64. Trebuia sa postezi o poza sau un filmulet si sa spui/scrii ce spune aparatul tau daca ar vorbi.

M-am gandit eu cam ce sa scriu si sa fac si  uite asa am postat poza asta:

img_0166-editmareweb

si-am scris textu’ asta:

Intr-o zi, aflata in Rai cu tot cu aparatul din dotare, neintrebat si pe nepusa masa s-a trezit vorbind:

„Draga mea, sa stii ca-s tare fericit ca ne-am intalnit! Sa fiu sincer, nu-mi mai amintesc cum anume s-a intamplat dar important e c-am facut-o; adicaaaa voiam sa spun ce bine ca ne-am gasit!
Am fost tare fericit cu tine si sper ca pana la sfarsitul senzorului sa ne iubim la fel mult! M-ai tarat cu dragoste prin toate ierburile si coclaurile si tot ce am vazut si trait impreuna, mi s-au lipit de retina si de suflet, pana la sfarsitul zilelor!
Fire de praf cate am inghitit eu, cred ca nicio perie de sarma nu mi le poate scoate din corp! Ma gandesc ca doar o spalare sub jetul de apa o s-o poata face si desi te-am rugat sa-mi faci si mie o baie, nu ti-ai gasit timp! De toate vechiturile cu care ma cuplezi la fiecare iesire sunt la fel de indragostit si astept cu nerabdare sa-mi faci cunostinta si cu altele!”

Am ramas masca! Habar n-aveam ca-i plac astea vechi si trecute

si uite asa am castigat premiul asta: 500 lei voucer sa-mi iau si eu un cadou. Un card, o blenda..ca restul sunt scumpe nene. :)))

 

 

Leave a Reply