Fluturi

October 8th, 2010 Florentina Posted in Macro/close-up | 7 Comments »

7 Responses to “Fluturi”

 1. foarte fain fluturele ‘inger’ (Fluture 3) , l-am mai vazut si pe la altii. sper sa il intalnesc si eu.

 2. Florentina Says:

  E si greu de fotografiat. Cred ca asta e putin ars :))

 3. acel fluture cred ca este Pterophorus pentadactyla, si nu este ars (supraexpus). poti verifica si histograma sa te convingi.
  daca il vezi ars pe monitor inseamna ca acesta s-ar putea sa nu fie bine reglat.
  poti verifica aici nivelul de alb: http://www.lagom.nl/lcd-test/white.php
  eu disting patratelele pana la 253.

 4. Florentina Says:

  O sa fac asta cu laptopul pe care le prelucrez. Daaa, stiu ca nu-i tocmai potrivit pentru prelucrare dar cred se descurca totusi bine, ca n-am primit plangeri in privinta asta. Sau poate oamenii au fost doar politicosi?! :))) Multumesc Eliz. Pe cand posturi noi? Ca te tot vizitez si nimic..
  Fotografii minunate iti doresc!

 5. nu e bine ca un fotograf sa lucreze pe laptop. eu inca nu am vazut un ecran de laptop pe care sa il pot numi decent.
  pe blog nu prea am mai scris nimic ca nu mai am mare lucru de scris. o sa inchei zilele acestea povestea excursiei de doar 2 zile in Delta si cam atat. Eventual poate o sa povestesc putin si despre Carpati desi acolo nu cred ca am facut decat vreo 100-200 poze, multe peisaje cu o cascada.

  anul asta am iesit intentionat mai putin la fotografiat ca aveam 10.000 de imagini facute in 2009 si sunt in urma cu prelucrarile. in 2010 chiar daca am iesit doar de vreo 10 ori la fotografiat tot m-am ales cu vreo 4000 de imagini. sper ca pana in vara 2010 sa ajung la zi cu prelucrarile si sa pot posta in galerie imagini facute de curand , nu cu 1 an inainte ­čÖé .

 6. pana in vara 2011 am vrut sa spun

 7. Stiu ce spui! Am foarte multe de prelucrat si eu… Ma amagesc cu faptul ca vine iarna, intru la hibernare si-o sa le termin. Dar am alte si alte idei :)). Unde mai pui ca am primit husa Kata anti-ploaie ( mi-o doream mult ) si n-o sa ma mai impiedice nimeni sa ies pe vreme rea :)).

Leave a Reply