Anunt important

September 25th, 2018 Florentina Posted in Diverse, foto bokeh, foto cu obiectiv de proiector | No Comments »

Cum stateam eu asa intr-o zi si ma gandeam la ale mele..mi-a aparut o libelula pe umar, ce-mi soptea ceva la ureche. N-auzeam prea bine ce-mi spunea si i-am propus sa vina intr-o zona in care sa-i vad si gura, poate asa pricep mai bine. A acceptat.

39959741_2031666490197519_1507368048690987008_n

Au venit si doua muste sa o ajute la traducere. Si-a inceput: te rog eu, da’ te rog mult, mult, mult, fa un workshop cu iubitorii de closeup, de macro, de natura si de insecte. Hai, noi te ajutam! O sa stam cuminti la poze, o sa chem toate suratele din zona si-o sa fie plin campul de insecte care mai de care. Vorbesc si cu cativa paianjeni sa stea cuminti si sa nu-si paraseasca panzele.. Te roooog, te rog.

Si uite asa am cedat si i-am promis c-o sa fac eu tot posibilul sa scap de emotii, trac si ce o mai fi si o sa ma pun pe treaba pana la vara viitoare.

Sa gandesc “programa”, sa gandesc informatiile utile pe care sa le transmit, sa pun totul intr-o forma digerabila si pentru un incepator intr-ale fotografiei de gen da’ sa nu ma fac de ras nici in fata unui avansat. Unii dintre voi stiti ca nu-s eu foarte tehnica, mi-s mai romantica de fel :)) da’ sunt sigura insa ca o sa-mi iasa.

Si ca sa fie promisiunea promisiune, o scriu si aici ca sa ramana da’ si sa te anunt sa-ti pastrezi minim o zi acestui eveniment in vara ce vine.

O sa merite sigur 😉

Promit insecte ascultatoare ( asa mi s-a spus, asa iti spun si eu )

 

Leave a Reply