Leul furnicilor

April 2nd, 2011 Florentina Posted in Macro/close-up | 4 Comments »

4 Responses to “Leul furnicilor”

 1. superfain Leul furnicilor 🙂 am fotografiat si eu tigru furnicilor , asa l-am numit eu. :))
  prima poza imi place cel mai mult.

  ciudat ce o fi cu puful ala.

 2. Florentina Says:

  Multumesc Eliz. Unde-i tigrul? Sa-l vad si eu. Tot ma intrebam de ce nu iti tii pozele pe blog si le tii numai pe fotonatura? Ai vazut postul meu cu atacul furnicilor despre care iti spuneam acum ceva vreme?

 3. Ceau. Tigrul e aici in postarea asta: http://eliz.fotonatura.ro/?p=2123 . am vreo 20 de cadre cu el, l-am fotografiat si cu o furnica in gura.

  Pozele vreau sa le tin intr-un singur loc pe toate, pt ca cine vrea sa imi vada pozele sa stie ca nu e nevoit sa intre pe mai multe siteuri. Deja si asa sunt fragmentat prea mult pe 3 siteuri. Chiar ma gandesc sa le mut pe cele care pe am pe treknature.com pe fotonatura.ro . cele care le am pe blog facute in 2010 o sa ajunga mari in galerie cand o sa am timp sa le procesez. blogul e orientat mai pro-biologic, un jurnal cu unde mai umblu, mai putin spre partea artistica.

  da, am vazut postarea cu furnicile. cand pui un link spre blogul meu imi apare la comentarii pt ca am activat pingbacks & trackbacks.
  http://eliz.fotonatura.ro/?p=2074&cpage=1#comment-1019

  ma gandesc ca purecii sunt pt furnici ca niste vaci pt oameni. asa ca daca oamenii pot avea motive sa omoare vaca vecinului de ce nu o fi avand si furnica ? 🙂
  poate ca furnicile respective vroiau sa domesticheze niste pureci salbatici si au omorat vreo cativa sa le arate ce patesc restul daca nu dau lichid dulce. sau poate pur si simplu s-au saturat de ‘lapte’ si vroiau niste carnita. sau poate pur si simplu au vrut sa faca paguba in crescatoria vecinului.

 4. Florentina Says:

  Foarte frumos tigrul tau! Frumos surprins! Referitor la fotografiile tale, ele sunt superbe! Ma tot minunez cum Dumnezeu ies asa de faine, fara blitz dar si cata munca este sa tragi de pe trepied. Eu innebunesc de=a dreptul cand vad ceva interesant care zboara cand ma apropii asa ca …as lua-o razna cu trepiedul. Cred ca iti trebuie extrem de multa rabdare dar si atentie, sa te misti ca o felina :)). Sa ne intoarcem la fotografii, eu ti-as spune sa-ti iei domeniu cu numele tau + host unde sa-ti pui fotografiile si blogul sa ramana o ramura a site-ului ( adica “mai pro-biologic, un jurnal cu unde mai umblu, mai putin spre partea artistica” ), in felul asta cred ca ti-ar creste “vizibilitatea”.
  Despre furnicile mele atacatoare de purici..probabil ai dreptate. S-au saturat cu binele :)).
  Mult succes si fotografii minunate iti doresc!

Leave a Reply