Fotografia cu obiective de proiector

May 22nd, 2018 Florentina Posted in Diverse, Flori | No Comments »

si cu cele provenite din aparatele vechi ce mareau fotografiile pe vremuri, asa numitele enlargment lenses ma pasioneaza de ceva vreme.

Dupa ce am studiat cateva forumuri, alte site-uri de vanzari dar si placutele targuri de vechituri, m-am ales cu cateva obiective ( o geanta mai exact, hahahaha ).

Timp de cateva luni am incercat fel si fel de metode de a-mi face un adaptor care sa le “accepte” pe toate si sa aiba confirmare de focus. Dupa multe capace taiate, tuburi pilite si multe nereusite, am in sfarsit un adaptor utilizabil.  In el intra toate obiectivele de proiector dar zoom pot face nuami manual :)). O sa-l pozez intr.o zi sa ti-l arat.

Azi insa iti arat o fotografie facuta cu Meopta Belar 50mm f/4.5. Sper sa nu scriu prostii ca nu-l am langa mine sa-l vad. Face bokeh-ul patrat si este foarte interesant in utilizare.

Apoi am pus un alt obiectiv de proiector si anume Pentacon AV 80mm f/2,8 si-a iesit aceasta care sincer imi place de mor!

Tu ce obiective interesante ai? Zi-mi si mie ca mereu caut sa-mi mai achizitionez cate unul fain. M-ar ajuta o recomandare si ti-as multumi 😉

Leave a Reply