Am revenit!

June 9th, 2016 Florentina Posted in Diverse | No Comments »

Dupa o pauza lunga, am decis sa reiau activitatea pe blogul meu macro, prima mea  dragoste la care nu o sa renunt niciodata.

Am avut o perioada plina in viata mea, am dus o sarcina gemelara si nu am putut sta foarte mult pe scaun sa editez, apoi s-au nascut copiii si nu stiu daca stiti cum e sa ai copiii insa timpul la calculator se reduce drastic.

Am inceput si un business intre timp, asa ca daca va doriti fotografii frumoase si amintiri de neuitat, va astept cu o programare. Aici e site-ul oficial 🙂

Acum ca  si copiii au mai crescut putin si celalalt site e in ordine, am decis sa reiau activitatea.

O sa postez tot asa cum am facut-o, imagini grupate pe categorii: fluturi, libelule, etc, asta pentru ca nici inainte dar cu atat mai putin acum, nu am timpul necesar sa stau sa le identific pe fiecare in parte.

In plus, imaginile mele nu sunt pentru documentare ci mai degraba pentru simtire :)).

Nu stiu cum sunteti voi insa eu cand ma uit la ceva de genul…mi se face un dor de ducaaaaa, de stat in iarba ore-n sir, de uitat de mine…

Daca stiti insa cum se numesc si doriti sa impartasiti informatia si sa ma ajutati, accept cu placere. De asemenea daca aveti intrebari, raspund cu bucurie.

O sa incerc sa scriu si mici povesti atunci cand o sa am ce povesti despre un cadru anume.

Promit sa nu mai lipsesc prea mult timp, sa va incant cu cele mai simpatice insecte. Va multumesc ca ma urmariti si ca desi am lipsit atata vreme, nu m-ati uitat. Multumesc!

 

Leave a Reply